LAVA

Celebrating The New Year!

Januari is feestmaand. Toch bij LAVA. Voor de off-site van deze maand is het verzamelen geblazen bij Jour de Fête in Gent. Het accent ligt op socializen, het glas heffen en elkaar en LAVA een prachtig en succesvol jaar te wensen. Het is ook het moment om twee nieuwe collega’s, Lisa en David in de spotlight te zetten. Of beter, om ze zichzelf erin te zetten. Elke nieuwe collega wordt immers uitgenodigd voor five minutes of fame. Vijf minuten om jezelf op een originele, creatieve manier voor te stellen. Hoewel ze elkaar nog maar een keer eerder hebben gezien, bundelen David en Lisa krachten, inspiratie en enthousiasme. Aan de hand van foto’s en pittige vragen moeten wij, de nieuwe collega’s hun individueel profiel schetsen. Het is een quiz, en een wedstrijd. We komen te weten dat David een fervente kickbokser en wereldreiziger is, dat Lisa de oudste is van een gezin van zeven, en zich met hart en ziel inzet voor jeugdwerking. Ik ben lid van het winnend team. Het feit dat ik de afgelopen twee weken intensief met David samenwerkte, en dat David een open boek blijkt te zijn, helpt ons team naar de overwinning.

In een vrolijke stemming worden we naar onze feestelijke tafel geleid waar we getrakteerd worden op een heerlijk diner en op het gloednieuwe LAVA branding materiaal. Prachtig!

Heeft u hulp nodig bij de strategie van uw onderneming, bij de vertaalslag naar dagelijks business, bij operational excellence of business process optimisation, neem met ons contact op, info@lava-consulting.be.

LAVA END OF YEAR

LAVA END OF YEAR